Mijn favorieten

AANKOOP

Bent u op zoek uw droomhuis en heeft u deze nog niet gevonden? Of heeft u de perfecte woning al wel gevonden, maar wilt u weten hoe u nu het beste verder kan gaan? HEM opent (voor)deuren voor u! Daarnaast is het een uitdaging voor HEM om geld uit te sparen door de juiste waardebepaling en een sterke onderhandeling.

Een huis zoeken en aankopen doet u echt samen met HEM. Door persoonlijke gesprekken, waarbij de woonwensen voorop staan, en het inlevingsvermogen van HEM wordt snel duidelijk waar  best gezocht kan worden. U weet zelf het beste wat u zoekt, maar uiteraard adviseert HEM u tijdens dit proces. Het ideale huis is dan snel gevonden.

HEM begeleidt het hele proces van zoekactie tot aankoop. Hierbij hoort ook de hulp van een erkend hypotheekadviseur en de bezichtigingen waarbij HEM oog heeft voor onvoorziene zaken als eventuele bodemverontreiniging, bouwkundige gebreken, buurtontwikkelingen of consequenties van bestemmingsplannen. Wanneer het echt tot kopen komt, controleert HEM samen met u de koopovereenkomst en biedt begeleiding bij de eindinspectie en overdracht bij de notaris. Mocht u na de aankoop toch nog voor uitdagingen komen te staan, kunt u altijd bij HEM aankloppen.

U koopt het perfecte huis met HEM!