Mijn favorieten

VERHUUR

Een woning verhuren kan een goede optie zijn, maar is soms niet zo gemakkelijk als het klinkt. Ten eerste: mag het van de hypotheekhouder? En twee: is de potentiele huurder betrouwbaar? HEM heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van woningen. Door ruime ervaring in het screenen van huurders worden problemen voorkomen en weet HEM, in het geval dat een woning te koop staat, precies hoe de leegstandwet in elkaar steekt.
 
Alle stappen in het verhuurproces doorloopt u met HEM. Het start met een realistische huurprijs en het aanvragen van eventuele vergunningen bij de gemeente en het verkrijgen van toestemming van de hypotheekhouder. Vervolgens gaat de woning in de verhuur, middels een brochure en het online plaatsen van heldere foto's en informatie. Huurder worden gescreend, HEM maakt de huurovereenkomst op en biedt begeleiding bij de inspecties bij aanvang en aan het einde van de huurovereenkomst.
 
Met HEM kom je niet voor verrassingen te staan.
 
De andere kant van het verhaal kan natuurlijk ook: u bent op zoek naar een woning. Of u zoekt huisvesting voor verschillende mensen die bij u in dienst zijn. Dan wilt u een geschikte woning. HEM gaat samen met u op zoek naar een geschikte woning, op de juiste plek en die voldoet aan de woonwensen.
 
Huren en verhuren doe je via HEM. Neem contact op!