Mijn favorieten

VERKOOP

Met HEM haalt u ervaring in huis die nodig is om een woning te verkopen. Dat is fijn, want bij de verkoop van een huis komt een hoop kijken.

Een persoonlijk proces vraagt om een persoonlijke aanpak en dus wordt samen bekeken welke verkoopstrategie wordt ingezet. Is een woning makkelijk verkoopbaar, door bijvoorbeeld de gunstige ligging, dan volstaat een verkoopbord- en brochure en het online plaatsen op websites als Funda. Maar wanneer er meer nodig is, gaat HEM een stap verder met het maken van een plattegrond, 360 graden foto's, panoramafoto's, een video, deelname aan Open Huisdagen of een complete metamorfose. 

HEM behartigt uw belangen waar het gaat om het vaststellen van de waarde van de woning en een realistische vraagprijs. Woningbezichtigingen worden verzorgd, waarna u direct daarna een update kunt verwachten van het verloop van de bezichtiging. Blijkt de kijker een potentiele koper, dan volgt het traject van de onderhandelingen, het opmaken van de koopovereenkomst en de afhandeling bij de notaris. Bij alle stappen wordt u begeleid door HEM.

Een huis verkopen doe je samen met HEM. Neem hier contact met HEM op!